ГОЛЯМОТО ПАЛАВО СЕМЕЙСТВО НА ДЕТСКА ГРАДИНА „СЛЪНЦЕ“, ГР. ЛЕВСКИ

На 15.05.2021г. – Денят на семейството, малките и големите Палавници от бившата и настоящата група се събраха заедно, за да осъществят една чудесна и дълго чакана инициатива. Голямата мечта на Палавниците – вече първокласници бе да засадят магнолиева горичка в двора на детската градина. В уречения ден и час нетърпеливите деца и техните родители с много любов и усмивки посадиха трите магнолиеви фиданки и малко борче, донесено специално от родителите на Филип от първа група „Палавници“.
Целта на инициативата беше да създадем у децата отношение на почит и обич към околната среда, чрез непосредственото общуване с природата, грижа за нейното опазване и подобряване на екологичното равновесие. Колкото по-рано и с постоянство, ние учителите и семействата, подпомагаме децата да развият отговорност към околната среда, толкова по-спокойни можем да бъдем, че сме възпитали и изградили у тях ценности за грижа, чистота и опазване на природата около нас.
Сърдечно благодарим на всички, които се включиха в инициативата и дадоха пример на децата да пазим природата, да засаждаме повече растения и да се грижим за тях.
Педагогически екип на група „Палавници“- г- жа Видолова и г- жа Ганчева.
Снимки