ДЕЦАТА ОТ ГРУПА „МИКИ МАУС” НА ДГ „СЛЪНЦЕ”, ГРАД ЛЕВСКИ С НАГРАДИ И СЕРТИФИКАТИ ОТ ТВОРЧЕСКИ БЛАГОТВОРИТЕЛНИ ИНИЦИАТИВИ И КОНКУРСИ

Малките творци от група „Мики Маус” на ДГ „Слънце”, град Левски се включиха с изработени от тях коледни поздравителни картички в благотворителна кауза под надслов „Творци помагат на творци”. Със събраните средства от организирана специална изложба на продадените картички, ще бъде подпомогнат ДТС (детски танцов състав) „Малките пендари”. Организаторите на конкурса – НЧ „Бялата лястовица – 2018″, гр. Дулово изпратиха благодарствен адрес към цялата група и сертификат за всяко едно дете за участието им в благородната инициатива. Закупените детски картички зарадваха лекари и пациенти в болници и потребители на домове за възрастни хора.
За наша голяма радост децата от група „Мики Маус” на ДГ „Слънце”, град Левски са отличени с трета награда в друг творчески конкурс на тема „Сръчни ръчички”, организиран от НЧ „Христо Ботев-1874г.” с. Рупките, общ.Чирпан. В конкурса децата представиха 3D коледни творби, украшения и сувенири.
В друг конкурс за детска рисунка на тема „Коледа и Нова година”, организиран от Община Шумен, талантливите деца от група „Мики Маус” впечатлиха със своите творби журито от шуменски художници. Децата получиха поздравления и сертификат за създадените от тях красиви и интересни рисунки, от които бяха изработени електронни поздравителни картички.
Поздравления за творческият дух и отличени изяви на децата от група „Мики Маус” на ДГ „Слънце”, град Левски! Пожелаваме ви нови вдъхновения и още престижни награди! Гордеем се с вас деца!

Снимки