ЕМИЛ КИРОВ С НАГРАДА ОТ СВЕТОВЕН КОНКУРС ЗА ДЕТСКА РИСУНКА

И тази година в Банско наградиха победителите във втория световен конкурс за детска рисунка. Близо 8 хиляди творби на малки художници от 45 страни получиха организаторите на състезанието-фондация „Малък Зограф” и община Банско. Отличените рисунки на малките творци бяха представени в изложба, открита в музейния комплекс на курортния град. Чрез изкуството си деца на възраст от 4 до 15 години показаха света по-светъл, цветен и по-усмихнат.
Възпитаникът на ЦДГ „Слънце” шест годишният Емил Киров с поощрителна награда и сертификат от престижния световен конкурс за детска рисунка „Малък зограф” – Банско. Той бе подготвен от старши учител Иваничка Андреева и участва в конкурса с рисунката „Трафик”. Отличените рисунки на малките творци са включени в специален каталог и ще бъдат представени на изложби в множество държави. Световния конкурс за детска рисунка ще се провежда ежегодно и има за цел да се превърне в едно международно творческо вдъхновение за всички деца по света.
Педагогическият екип на детската градина поздравява Емил за достойното представяне на конкурса и изказва специални поздравления на семейството!

Да пожелаем нови успехи на Емо!