НАГРАДИ В ГРУПА „ЛЪВЧЕТА”

С много награди, медали и отличия приключва календарната 2021 година за децата от IV „а” група „Лъвчета” на ДГ „Слънце”.
Още през месец октомври Лъвчетата спечелиха три златни, девет сребърни и три бронзови медала с участието си в I кръг на Национални състезания „Многознайко- Обичам да смятам”. Малките математици се представиха достойно и показаха много добри знания по математика.
През месец ноември грамоти за участие в конкурс за детски рисунки-миниатюри на тема „Есента в миниатюри” получиха Гергана Савчева и Хрисия Любчева, а Вилислав Петев бе класиран на трето място и удостоен със бронзов медал.
В конкурса за коледна картичка на Община Левски „Коледна магия” се включиха петнадесет деца, като три от тях бяха класирани на първо място. Ива Миладинова, Хрисия Любчева и Калоян Николов получиха подаръци от Дядо Коледа, а за престижното си участие бяха наградени с грамота.
В конкурс за детска рисунка „Моята любима игра” на Образователен център Британика ООД рисунката на Ива Миладинова попадна в – топ 20 и тя получи подаръци и грамота за участието си в конкурса.
Пожелаваме още много участия и много награди на Лъвчетата!
Светлана Любенова- ст. учител

снимки